CRM systemet WordPress

Et crm-system wordpress er en hjemmeside udviklet som et brugervenligt og robust crm-plugin, som kan bruges med ethvert WordPress-tema. Crm-systemet wordpress understøtter flere virksomheder, agenter, projekter, opgaver.

Nøglefunktionerne i WP CRM er angivet nedenfor:

* Leads Tracking – Leads spores via de data, der indtastes af besøgende på din hjemmeside. – Leads kan tildeles agenter, uddelegeres, planlægges til tilbagekald osv.

* Sporing af kontakter – Kontakter oprettes automatisk, når et nyt emne tilføjes, eller et eksisterende emne opdateres.

* Kontakthåndtering – Tilføj, rediger og slet kontakter fra front-end. – Kontaktpersonens e-mailadresse tilføjes automatisk til dit autosvar/e-mailmarketingsystem.

* E-mail-kampagner – Opret en liste over foruddefinerede e-mails og send den til dine kunder eller kundeemner.

* Webformularer – Tilføj øjeblikkeligt ubegrænsede tilpassede webformularer til dit websted.

* SEO – Få et overblik over alle SEO kampagner og data. Få hjælp fra en SEO ekspert her

* CSRF-sikkerhed – En forfalskning af anmodninger på tværs af websteder er dybest set et angreb, hvor angriberen injicerer en form for script på et websted, der udfører uønskede handlinger på en brugers vegne uden deres samtykke eller viden. WordPress crm system plugin forhindrer CSRF sikkerhed.

* Field Editor- En felteditor til Gravity Forms.

* CRM-modul – Et kraftfuldt, gratis CRM-plugin, der er designet til at hjælpe brugere med nemt at administrere forskellige kontakter og virksomheder, de interagerer med.

* Kan tilpasses – crm-systemet wordpress har en fuldt tilpasselig frontend, der giver dig mulighed for nemt at redigere indholdet på dit websted.

* E-mail-besked – Konfigurer plugin’et til at sende brugerdefinerede e-mails, når specifikke hændelser opstår eller udløses. For eksempel kan der sendes en e-mail, når et nyt lead tilføjes eller opdateres mv.

* Tilpasning – Med fuld CRM-tilpasningsfunktioner på plads, har du fuld kontrol over, hvordan dit CRM fungerer.

About the author