Leder I efter en lækker, sund frokostordning til jeres firma, og har I kontor i København eller omegn? Så har vi fundet den helt rigtige løsning til jer. Få leveret firmafrokost i København fra Ryde Gastronomi og sikr jer en gourmetfrokost, I vil dagdrømme videre om, lige indtil den serveres igen dagen efter.
Ærlig mad helt fra bunden
Når I får firmafrokost i København fra Ryde Gastronomi, kan I altid være sikre på, at I får ren og skær hjemmelavet kvalitet. Alle retter, køkkenet tilbyder, er nemlig lavet helt fra bunden. Hvad end, der er tale om dressinger, marinader til garniturer eller saucer, så er de altid tilberedt af køkkenet – lige fra den spæde start med udvælgelse af ingredienser til den afsluttende tilsmagning. Torben Ryde står selv for at tilsmage og afstemme, når der syltes efter Ryde Gastronomis egne opskrifter. Rugbrødet, I får serveret til frokosten, bager køkkenet selv hver dag, så det er dejligt friskt, når det når ud til jer. Det samme gælder selvfølgelig både deres lyse brød og det koldthævede maltbrød – og blandingerne til alle de brød, Ryde Gastronomi tilbyder, er hjemmelavede. Alle de pirrende smagsindtryk står kok og ernæringsterapeut Mette Ryde for. Hun sammensætter kyndigt hver en opskrift, der forlader køkkenet til firmafrokoster i hele København og omegn.
Et kompetent kokkepar til din firmafrokost i København
Det er selvfølgelig ikke hvem som helst, der står bag de skønne firmafrokoster i København. Som vi tidligere har nævnt, så var det Torben og Mette Ryde, der stiftede og stadig den dag i dag driver Ryde Gastronomi – mand og kone og to uhyre kompetente gourmetkokke med hver deres unikke baggrunde og omfattende CV’er. For at starte med Torben, så ville denne anbefaling blive alt for lang, hvis vi skulle opremse hele hans CV. Han blev i sin tid udlært på Kong Hans med en afsluttende bronzemedalje, og siden da har han på ingen måde spildt tiden. Det er bl.a. blevet til adskillige udlandsophold og en tid som leder af kantinedriften ved ambassader i Norden – for ikke at nævne erfaring som kok på steder som Søllerød Kro, Kommandanten og Formel B, der alle kan prale af Michelin-stjerner. Mette er også uddannet kok og udlært fra Søllerød Kro, hvilket hun afsluttede med en sølvmedalje. På sit CV har hun både stillinger som dessertkok på Noma og Kong Hans Kælder – og også hun har været udenlands for at hente kulinarisk inspiration. Mette bosatte sig nemlig midlertidigt i Frankrig, da hun læste på den internationale linje på Hotel- og Restaurantskolen.
Kundetilfredsheden i top
Med kundernes tilfredshed som deres vigtigste fokus kan man smage på Ryde Gastronomis mad, at de arbejder hårdt for at levere firmafrokoster i København af højeste kvalitet. Menuen ligger perfekt i balance mellem at være sund og at give kunderne en rig, lækker smagsoplevelse – og med det skarpe fokus på kundeservice følger naturligvis også rettidig, stabil levering hver eneste dag. Torben og Mette tager glædeligt en personlig snak om jeres behov, så I får præcis den firmafrokost i København, I drømmer om. Det er bare om at få en ordning i stand, så I snart kan smage på herlighederne.