3 grunde til at købe et el løbehjul

Hvis du har gået og luret på at købe dig et el løbehjul, men du ikke helt er overbevist om det endnu, har vi her samlet et par gode grunde til at købe sådan et til dig. Der er mange, der allerede har valgt at købe et nyt el løbehjul, og måske er du en af de næste, der skal i gang med at have fat i sådan et.

Find smukke rullegardiner her, hvis du skal have nye gardiner til din bolig.

Du kan tage det med dig i bus og tog

For det første er det meget nemt at tage med dig, når du fx er pendler. Skal du tit med bus og tog, kan det være bøvlet at få en cykel med, og det er heller ikke altid sikkert, at der er plads til at få din cykel med i bus og tog. Men et el løbehjul kan jo klappes sammen og fylder derfor ofte ikke meget mere end den plads, du har på dit sæde, eller der hvor du står alligevel. Så det kan let fragtes med på din tur.

Ikke hårdt at køre på

Dernæst er det jo også en fordel, at det ikke er nær så hårdt at køre på et el løbehjul, som det kan være at køre på en cykel. Der er mange bakker, der har slået diverse cyklister omkuld gennem tiden, men med et løbehjul bliver det ikke hårdere for dig, hvis du møder på en bakke på din vej. Tempoet daler måske en smule, men du skal ikke svede mere for at komme op på den anden side af bakken. Så hvis du er træt af at puste og mase for at komme frem på din cykel, er et el løbehjul måske vejen frem.

Kan spare dig for mange lange gåture

Sidst, men ikke mindst, kan det også ende med at spare dig for en masse tid, som du måske har brugt på at gå førhen. Hvis du fx er vant til at gå fra busstoppestedet til din arbejdsplads eller skole, kan du fra nu af jo vælge at køre på dit løbehjul. Måske bruger du også hele eller halve timer på at gå ned til stationen om morgenen og om eftermiddagen, og her kan det også spare dig for rigtig meget tid, da du kan komme frem på en brøkdel af den tid, det tager for dig at gå.

Find de flotteste plissegardiner til hjemmet her.

About the author