Aldrig har det været nemmere at være shopaholic

Hvis du er vild med shopping, så kender du nok godt de måneder hvor kontoen bare siger stop!

Shopping er altid lækkert, der er dog måneder hvor de kedelige faste udgifter suger alt sjoven ud af det. Det er de måneder hvor der stort set ikke er noget tilovers til at have det sjovt med. Der findes dog en smart løsning, der gør at du ikke straks skal optage dyre forbrugslån eller lave overtræk. Du kan nemlig oprette en smart afbetalingskonto, der fungerer lidt som en online kasse kredit. Der er flere der tilbyder dem og de kan alle bruges til at handle med online. De er lige så nemme at bruge som et kort eller mobilepay. 

Stort set alle shops har via deres betalingssystem mulighed for at tage den slags betaling. Det betyder med andre ord at du kan handle på afdrag i alle butikker. Det der gør den her måde så smart er at alle køb lander på samme konto. Du har dermed ikke en masse små lån, du har et samlet, der gør det nemmere at betale det af. Således kan du købe tøj, sko, frækt lingeri, legetøj, mad, smykker, værktøj, alufælge, elektronik, sminke ja endda sexlegetøj på afbetaling. Det hele nemt og praktisk samlet i et samlet beløb. Kontoen kan stå klar til de måneder hvor du har det lidt stramt. Bruger du den i andre måneder ikke, så koster den ikke noget at have. 

Hvordan skal du bruge den ?

Når du skal handle i din sædvanlige onlineshop, så gør du helt som du plejer. Du smide de varer du ønsker i kurven og går til kassen. Når du så kommer til kassen og skal betale, vælger du den nye smarte konto som betalingsmiddel. Beløbet trækkes nu der og ikke på din konto. Når alle køb er foretaget, så logger du ind i systemet og sætter den til hvordan og hvornår du vil betale pengene retur. Sætter du den til 10 måneder, så deler den det op i 10 små portioner der så trækkes løbende. 

About the author