De rette AV installationer sikrer optimal brug

Måden vi holder møder, oplæg og præsentationer på, er for evigt forandret efter verdens erfaringer på baggrund af Covid-19. Hele perioden med Coronavirus og pludselige hjemmearbejdspladser har lært os, at det er muligt at udnytte teknologien for at skabe øget tilgængelighed i vores møde at samarbejde og holde møder på.

Men planlægningen af mødelokaler, der lever op til de nye betingelser, er vigtig. Det skal ikke bare ses i lyset af, at rummene skal være nyttige, men også at det er et dyrt udlæg at investere i teknologiske løsninger.

Tænk over behovene

Du bør naturligvis alliere dig med en virksomhed, der kan levere den perfekte AV installation. En sådan installation består ikke bare af produktet, men også rådgivning og i mange tilfælde opsætning og montering. Rådgivningen er dog især vigtig, da det kan være svært at vide, hvad der findes af teknologiske muligheder til at løse sine behov.

For de fleste virksomheder, vil det være gældende, at der bliver behov for:

Skærm eller projekter: En skærm eller projekter er naturligvis afgørende, når der afholdes møder eller præsentationer. Husk på, at kropssproget stadig er en vigtig forudsætning, nå vi kommunikerer. Det er her, vi kan aflæse alle nuancerne.

Når man skal vælge skærm eller projekter, tages beslutningen ofte på baggrund af budget og æstetik. Æstetisk kan en skærm være flottere, ligesom den har den fordel, at den kan indstilles ift. lysindfald, hvor billedet på en projekter lettere påvirkes.

Lyd: Lyden er naturligvis også vigtig. Det skal være muligt at høre klart og tydeligt, hvad der bliver sagt. Nogle deltager vil muligvis benytte deres egne headset, men er der fælles lydoutput til lokalet, skal dette være knivskarpt, så stemmen går klart igennem.

Mikrofon: Kommunikation er tovejs. Derfor skal lyden også gå klart igennem til modtageren, som sidder et andet sted. Sørg derfor gerne for central placering af en mikrofonenhed, som er i stand til at holde baggrundsstøj ude.

Husk at AV løsningen med fordel skal leveres, opsættes og testes af en totalleverandør for den nemmeste proces.

About the author