Opsummering af tech-nyheder

Vi skriver en række forskellige artikler på vores blog, og da vi er en blog om tech, så har vi valgt at lave en lille opsummering af forskellige vigtige tech-nyheder der er relevante for dig, vores læser. Det kan godt være, at du følger godt med i udviklingen, men det kan sagtens være, at du har overset de nedenstående nyheder. Måske er de endda ikke nyheder for dig længere.

Krypto vokser (meget)

Man kan nærmest ikke tro det, men krypto vokser rigtig meget i Danmark. Flere er interesserede i det, og det kan virkelig mærkes på forskellige online fora. Der bliver spurgt meget mere ind til det, og folk er generelt meget mere villige til at investere i det. Det skyldes måske, at de har set store prisstigninger og ønsker at komme med, inden det stiger igen – eller at de har tiltro til teknologien, og tror på at denne kommer til at forandre vores verden. Faktisk har den allerede forandret vores verden, men vi kan bare ikke se det i landet her, fordi vores betalingssystemer fungerer meget godt. Hvis du ønsker at lære mere om krypto, så er Ethereum en meget god start. Du kan starte din rejse herinde: https://buyethereum.dk

Microsoft køber stort ind

Spil er også en af de vigtigste ting, der er i vækst. Flere store virksomheder satser på spil, og Microsoft har besluttet sig for at gøre det samme. Faktisk købte de giganten Activision Blizzard for et meget stort beløb. Dette er sandsynligvis en del af deres overordnede strategi om at dominere på flere måder, end de gør nu.

Rebranding af Facebook (til “Meta)

Det er måske svært at tro, men Facebook, en af verdens største virksomheder, har besluttet sig for en helt anden strategi. Derfor har de besluttet at ændre deres navn og vise verden det nye “Meta”. De satser på, at vi i fremtiden alle vil leve i en virtuel verden, så vi kan kommunikere med andre mennesker uden nogensinde at skulle forlade vores hjem. Dette er sandsynligvis en reaktion på de nye trends.

About the author