iPhone covers: både mode, praktik og beskyttelse

Apple lancerede I september deres nyeste medlem af iPhone familien, som er den nye iPhone 14 familie, heriblandt den dyreste og bedste af de nye modeller, iPhone 14 pro. Denne nye iPhone model er Apples hidtil bedste og mest kraftfulde iPhone model, men også den dyreste. Man skal have omkring 10.000 kroner op af lommen, hvis man gerne vil have fingre i denne iPhone, så det er en god ide at investere nogle penge i et godt cover også, hvis man gerne vil passe ordenligt på den.

Et Iphone 14 pro cover er ikke længere bare noget man har for at beskytte sin iPhone. Det er også et statussymbol eller en accessory, som siger noget om ens personlighed og hvem man er. Markedet for covers er så bredt i dag, at man både kan vælge et cover som tjener flere funktioner, et som er flot, eller et helt andet kriterie. 

Find et cover du synes er flot 

Det er langt fra alle, som synes, at det er flot at udsmykke sin iPhone med et cover, og med god grund. iPhonen er en af de flotteste telefoner på markedet, så det kan virke ærgerligt, at man skal putte den i et cover for at passe på den. Dette kan dog løses ved, at man eksempelvis køber et gennemsigtigt cover, så man skal kan se iPhones flotte bagside, selvom man samtidig beskytter den med et cover. Det er også vigtigt, at man husker på, at det er sjovere at have et cover på sin telefon end det er at skulle mangle den, mens den bliver repareret og end at bruge flere tusinde kroner på en ny skærm. 

Man kan også, hvis man er den type, finde et cover der tjener flere funktioner, så man kan gøre sit iPhone 14 pro cover til noget praktisk, samtidig med,a t det beskytter telefonen. 

Disse funktioner kan et cover tjene

Der er mange forskellige typer iPhone covers på markedet, som tjener mange forskellige funktioner. Eksempelvis kan man investere i et armbind med indbygget cover, som man kan spænde til sin arm hvis man løber meget. Man kan også få et cover med indbygget kortholder, så man ikke behøver at have sin pung dem rundt, når man bevæger sig igennem byen, eller bare skal løbe hurtigere erinder. 

Det nyeste indenfor iPhone og iPhone 14 pro cover er hybrid magsafe coveret. Dette cover er der indbygget en magnet, som gør,a t man kan oplade sin iPhone, uden at bruge et stik. Det kræver dog, at man har en trådløs oplader, som virker til telefonen, men hvis man har det kan man bruge dette cover og stadig oplade sin telefon. Det betyder, at man bare kan ligge sin telefon fra sig når man kommer hjem, og så begynder den automatisk at oplade, uden man skal foretage sig noget yderligere. 

 

About the author