Kom ud med dit budskab med reklameartikler

Reklameartikler er en oplagt mulighed for at få sit virksomhedsnavn og dets budskab ud til omverdenen. Der findes et hav af muligheder inden for reklameartikler så man kan tilpasse det efter lejligheden og modtageren. Alt fra tøj til køkkenting til tasker til kontorartikler og meget mere. I skal blot overveje hvordan I vil gøre reklameartiklen unik med jeres logo samt hvad det skal bruges til. Vil I blot have jeres medarbejdere bærer firmatøj såsom en skjorte med tryk? Eller vil I benytte jer af kunde- og medarbejdergaver eller noget helt tredje? Os hos TopSupplies kan i hvert fald med sikkerhed hjælpe jer, da vi har et hav af muligheder inden for alle produktkategorier, så I kan derfor være sikre på at finde den rette reklameartikel.

Mange muligheder for design

Ved at jeres medarbejdere bærer skjorter med logo vil det udelukkende sende positive signaler til omverdenen. En skjorte med logo udtrykker seriøsitet og professionalitet som har en høj værdi hos mange kunder. For at gøre en skjorte til jeres helt egen kan I være med i designprocessen. Vi har mange forskellige modeller som I kan vælge i blandt samt har vi alle størrelser. Der er mulighed for at blande størrelserne så I kan tilpasse den efter enhver af jeres medarbejdere. Vi har også en lang række farver som i kan vælge I blandt og tilpasse den efter formålet. Skal farven passe til jeres logo? Og skal den være simpel som grå, hvid eller sort eller er i ude i en mere prægende farve som orange eller grøn? Så styrer I altså også dette, så den kan passe bedst muligt til jeres medarbejdere. Logoets placering er også relevant. Skal det være et lille logo på højre bryst, så dem I er i dialog med lægger mærke til eller skal det være et stort tryk på hele ryggen så det kan ses på lang afstand? Sammen med jer og fabrikken kan vi altså få de perfekte firmaskjorter med logo til netop jeres medarbejdere.

Hvordan skal skjorter med logo give god reklame?

Der er mange valgmuligheder inden for tøj med logo. Årsagen til I skal vælge netop skjorter med logo er, at skjorter udtrykker seriøsitet og formalitet. At jeres medarbejdere bærer firmaskjorter med logo vil de alle se ens ud. Dette skaber overskuelighed for kunden, så de ved hvem de skal gå til for vejledning. At jeres medarbejdere vil have en skjorte med tryk på i dagtimerne, vil det skabe synlighed for kunderne og skabe god omtale. Dette vil de tage med videre til deres omgangskreds som derfor kan tiltrække potentielle kunder. Dette kan på sigt skabe mersalg. Derudover vil der også være mulighed for at jeres medarbejdere bærer jeres skjorter med logo efter arbejde. Hvis de henter børn eller handler direkte efter arbejde, vil jeres virksomhedsnavn her blive set hvilket vil øge kendskabet til jeres virksomhed hos omverdenen. På den måde kan blot en skjorte med logo være med til at skabe synlighed til jeres virksomhed som på sigt vil være med til en stigning i omsætningen.

About the author